Optie 1

Het consult

Optie 1 bestaat uit een consult van 90 minuten waarin we een volledig beeld vormen van je klachten en algehele gezondheid. We beginnen met het doornemen van je vooraf ingevulde intakeformulier, wat ons helpt om een goede basis te leggen voor ons gesprek.

Vervolgens krijg je alle ruimte om je zorgen en klachten uitgebreid te bespreken, terwijl ik zorgvuldig luister en belangrijke details noteer.

Daarna brengen we je huidige voeding- en leefstijlpatroon in kaart om te begrijpen hoe deze factoren je hormonen beïnvloeden. Ik leg uit hoe je voedingsgewoonten en leefstijl samenhangen met je hormonale balans, zodat je inzicht krijgt in de oorzaken van je klachten.

Na het consult ontvang je een leefstijlplan dat is afgestemd op jouw klachten. Ter ondersteuning krijg je een werkboek en een aantal E-books, die je begeleiden bij het maken van gezonde keuzes en je helpen om je nieuwe leefstijl moeiteloos te integreren in je dagelijks leven.

Afhankelijk van je situatie kan de behandeling verder worden aangevuld met supplementen en/of een test voor een nog completer beeld.

Om je na het consult fysiek en mentaal te verfrissen, krijg je een korte hoofd-, nek- en schoudermassage. Deze massage helpt bij het verlichten van spanning, verbetert de doorbloeding, en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

Kun je aan één consult genoeg hebben?

Voor veel vrouwen kan één consult al voldoende zijn om direct te starten met een nieuw leefstijlplan. Met de E-books als waardevolle ondersteuning kun je meteen aan de slag. Mocht je later nog vragen hebben, dan is een telefonisch consult altijd mogelijk. Als je liever wat extra begeleiding hebt of na een tijdje een check-up wilt, dan is optie 2 een goede optie.

Of één consult genoeg is, hangt echter af van je persoonlijke situatie en de klachten die je nog ervaart. Voor vrouwen die al bekend zijn met gezonde voeding en al enige tijd bezig zijn met hun gezondheid, is één consult vaak voldoende om de adviezen en tips succesvol toe te passen.

Als voeding en leefstijlveranderingen echter nieuw voor je zijn, kan het uitdagender zijn om alle informatie in één keer te verwerken. Maar zelfs dan is één consult zeker een goede start om op weg te gaan naar een gezondere levensstijl.

Kortom, als je al een basis hebt in gezonde voeding en gemotiveerd bent om veranderingen door te voeren, kan één consult precies zijn wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in je hormonen: ontdek precies hoe je hormonale systeem werkt en begrijp de cruciale invloed ervan op je algehele gezondheid.
  • Duidelijkheid over je klachten: begrijp de fysiologische oorzaken van je hormonale klachten, zodat je weet wat er écht aan de hand is.
  • Essentiële informatie: leer hoe je hormoonhuishouding is geprogrammeerd tijdens de pre- en postnatale periode en hoe dit je huidige gezondheid beïnvloedt.
  • Voedingskennis die je gezondheid verbetert: ontvang waardevolle kennis over welke voedingsmiddelen je hormonale gezondheid ondersteunen en welke je beter kunt vermijden.
  • Gezonde beweging en ontspanning: krijg inzicht in hoe je beweging en ontspanning op een gezonde manier kunt toepassen voor een optimaal hormonale balans.
  • Praktische tips voor een gezond leven: integreer veel praktische tips en adviezen om een gezond eet- en leefpatroon eenvoudig in je dagelijks leven toe te passen.
  • Essentiële tools en kennis: behoud een gezond en vitaal leven met de tools en kennis die je tijdens dit traject opdoet.
Optie 1
optie123 links

Wat is het resultaat?

  • Meer energie en vitaliteit: Voel je weer bruisen van energie en levenslust.
  • Betere concentratie en positieve stemming: Geniet van helder denken en een blij gemoed.
  • Een gezond gewicht: Bereik en behoud je ideale gewicht op een gezonde manier.
  • Goede nachtrust: Slaap weer diep en verkwikkend, elke nacht.
  • Betere weerstand: Versterk je immuunsysteem en blijf gezonder.
  • Mooie, zachte en gave huid: Stralend van binnenuit met een prachtige huid.
  • Verbeterde bloedsuikerspiegel, cholesterol en bloeddruk: Houd je belangrijkste gezondheidswaarden in balans en voel je beter dan ooit.

Wanneer ben je bij mij niet op de juiste plek?

  • Als je niet bereid bent actief aan je eigen gezondheid te werken.
  • Als je niet van plan bent regelmatig zelf te koken.
  • Als je niet openstaat voor een nieuwe manier van kijken naar voeding.
  • Als je alleen snelle, kant-en-klare oplossingen zoekt.
  • Als je liever vasthoudt aan ongezonde gewoonten en niet bereid bent om veranderingen door te voeren.
  • Als je geen tijd wilt investeren in het begrijpen en verbeteren van je eet- en leefpatroon.
  • Als je op zoek bent naar een snelle fix zonder zelfreflectie of inspanning.
  • Als je niet geïnteresseerd bent in een holistische benadering van gezondheid en welzijn.
  • Als je alleen op zoek bent naar tijdelijke oplossingen in plaats van langdurige, duurzame veranderingen.

Jouw investering

Het consult, optie 1 , kost € 125,-

Locatie van het consult

Het consult vindt bij jou thuis plaats in
Groningen e.o.

Een afspraak maken

Je kunt een afspraak maken door een email te sturen naar lilianmual@gmail.com

Heb je nog vragen?

Het is belangrijk dat je precies weet wat je kunt verwachten. Lees daarom eerst de antwoorden bij de FAQ door. Heb je daarna nog vragen, aarzel dan niet om me een email te sturen. Het is belangrijk dat we een goede match hebben. Soms klikt het niet, en in dat geval is het beter om niet samen te werken. Dat is helemaal prima.

Annuleren van een afspraak

Als je een afspraak bij mij maakt, reserveer ik voldoende tijd voor jou, wat invloed heeft op hoeveel klanten ik kan aannemen. Je kunt je afspraak tot 48 uur van tevoren verzetten of annuleren. Daarna breng ik € 85,- in rekening.

Coaching bij jou thuis - Groningen e.o.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij mailen

Lilian Mual
Hormoontherapeut

Orthomoleculair voedingsdeskundige
Leefstijlcoach
Massagetherapeut
Verpleegkundige

T : 06-55875439
E : lilianmual@gmail.com